Sztárok

Ördög Nóra nem vágyik tiszta lapra

A TV2 műsorvezetője először élte át, milyen két pici gyerekkel karácsonyozni és köszönteni az új évet. Ördög Nóra bevallása szerint ez idén nagyon más volt és bizonyos téren nehezebb is, de nem cserélné el semmiért.

Ördög Nóra az év egyik legszebb, ám legnehezebb szakaszán van túl, a karácsonyi és szilveszteri őrületen. A két gyermeket nevelő édesanya a Kis Felfedező blogján osztotta meg, miben különbözött az idei szilveszter a számára eddig megszokottaktól. Karácsony után, “hirtelen csend lesz és nyugalom. Van idő összegezni, átgondolni, tervezgetni, pihenni. És aztán szépen, lassan, komótosan belökni az új évet. Hát, most ez az érzés elmaradt” – írja a műsorvezető, akire első körben az otthon rendbe rakása vár. “Az ünnepek alatt tényleg minden időt egymással töltöttünk, csak és kizárólag Miciről és Venciről szólt majd’ két hét, vagyis teljesen kiestem a házimunka-ritmusból, és most hegyekben áll a mosnivaló a házunk minden szegletében. Újévi fogadalmat nem is tettem, első kihívásnak éppen elég lesz fölszámolni az őskáoszt.”

Ráadásul ebben a felforgatott napirendben Nóra először élte át azt, hogy elmarad számára az a katartikus érzés, hogy új év köszöntött rá. “Régebben talán még megvolt az az bizonyos “tiszta lap” érzésem is év végén. Mert tényleg le tudtam zárni a legtöbb dolgomat december 31-gyel, és újakat kezdtem január első napjaiban. Most viszont pontosan ugyanazt csináltam szerdán, mint amit csütörtökön. Persze volt közben buli és éjfélkor Himnusz meg lencse virslivel, de semmi változás nem történt, ami miatt nagyon indokolt lenne képzeletbeli vonalakat húzni, meg tiszta lappal indítani 2015-öt. Igazándiból egyáltalán nem is szeretnék tiszta lapot!” – vallotta meg írásában a fiatal édesanya, akit gyermekei fejlődése és a munkahelyi új kihívások tartanak lázban, ahogy várja már a megszokott napi rutinba való visszatérést is.

Ördög Nóra nem vágyik tiszta lapra
Balesetet szenvedett Kulcsár Edina. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top