Sztárok

Folytatódik a nyomozás Kállay-Saunders ügyében

Az ügyészség még mindig nem találta elegendőnek a nyomozati aktában szereplő bizonyítékokat a vádemeléshez Kállay-Saunders András ügyében, ezért folytatódik a nyomozás – írja a Blikk.

A rendőrség tavaly októberben vádemelési javaslattal zárta le a Kállay-Saunders András, illetve rapper barátja, Kayode Olapade Abel ellen indult nyomozást.

 “Most kaptuk meg az ügyészség értesítését, miszerint nem emelnek vádat, mert további nyomozásra van szükség” – mondta a Blikknek Magyar György, Kállay-Saunders András ügyvédje.

“Ránk támadtak azon az estén. Miután láttam, hogy többen a barátomat ütik, a verekedők közé álltam, de nem ütöttem és nem rúgtam meg senkit” – mondta el korábban az énekes, aki nem hiszi, hogy a vádlottak padjára kerülhet, biztos benne, hogy már a nyomozás során kiderül az ártatlansága. Az ügyvédje is többször hangsúlyozta, az énekes jogos önvédelmi helyzetben cselekedett, és senkinek nem okozott sérülést.

Kállay-Saunders Andrásról és Tolvai Reniről készült képgalériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top