Sztárok

Édesek és híresek! – Tündéri sztárkutyák

Mindenkinek szüksége van egy olyan társra, aki meghallgatja, feltétel nélkül szereti, hatalmas izgalommal várja haza mindennap, és imád belenyalni az arcába. Így nem csoda az sem, ha sztárjaink, hírességeink is elcsábulnak és kutyust választanak maguk mellé.

Azt említenem sem kell, hogy mennyi örömmel, kalanddal, ugyanakkor odafigyeléssel, törődéssel jár egy kutya nevelése. Ha elköteleztük magunkat az állat mellett, az minimum 10 év kötetlen hűséget jelent, jobb esetben. Ehhez igazodva és ennek tudatában válasszunk saját környezetünknek és személyiségünknek megfelelő ebet. Miután megtaláltuk életünk egyik értelmét, szinte azonnal szerelembe esünk, mert egy kis kölyökszépségnek ugye nehéz ellenállni. Onnantól kezdve, hogy otthonunkba fogadtuk az új családtagot, rajtunk múlik az ő kicsi élete, hisz mindenben tőlünk függ. Igénylik a játékot, a simogatást, sétáltatást és a rengeteg törődést. Ők pedig duplán hálálják meg  a gondoskodást, a szeretetet, tudásukkal, eszességükkel és önzetlen kötődésükkel.

Szokás mondani, ha kutyád van, értelme van életednek, megtaláltad benne a legjobb barátod. Ezzel az állítással egyet kell érteni, és megtapasztalni, mert leírhatatlan érzéseket vált ki. Minden gazdinak kívánom, legyen ezer meg egy apró öröme a kutyusában, mert végtelenül lojális, ragaszkodó, szíve minden apró érzelmét megosztja velünk.

Most pedig jöjjenek azok a négylábúak, akik némi népszerűségnek örvendenek, és ismert emberek tulajdonai.

A folytatásért kattints a Celebrities and other stories blogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top