Sztárok

Duplázni fog Czippán Anett

Mint azt szerdán a Blikk nyomán megírtuk, Czippán Anett váltja az MTVA-hoz igazoló Tatár Csillát a Mokkában. Kérdés azonban, ezek után a FEM3Café is kénytelen lesz-e új műsorvezető után nézni.

December elején közölte a TV2, hogy 12 év közös munka után Tatár Csilla távozik a csatornától, január elején pedig bejelentették, Czippán Anett kap lehetőséget, hogy a Mokkában is bizonyítson. “Az első beszélgetős műsorom a FEM3 Café volt, de úgy érzem, az elmúlt hónapokban sikerült beletanulnom. Persze a Mokka komolyabb műsor, komolyabb témákkal foglalkozik, ráadásul jóval nagyobb közönség előtt” – mondta a Blikknek Anett az új kihívásról.

Duplázik Czippán Anett

De vajon lehet-e együtt vinni a két műsort, vagy valaki váltja majd Anettet a tematikáját tekintve nőiesebb témákkal foglalkozó FEM3 csatorna beszélgetős műsorában? Czippán Anett a Mokka mellett továbbra is látható lesz a FEM3 Caféban, csakúgy, mint Váczi Gergely. Mellettük folyamatosan újabb és újabb ismert vendég műsorvezetőket láthatnak majd a nézők. E héten péntekig például Hódi Pamelát” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Koltay Tamás, a TV2 Csoport kommunikációs vezetője.

Zámbó Árpy 55 évesen ismét kispapa lesz. Az aprócska bibi csupán annyi, hogy nem a felesége várandós, hanem a szeretője. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top