Sztárok

Katasztrofálisan indult Cameron Diaz esküvője

A magát korábban házasságellenesnek való Cameron Diaz 42 éves, mégis megtalálta azt a férfit, akiért feladta korábbi elveit. A menyegző azonban nem volt zökkenőmentes.

Mint azt mi is megírtuk kedden, Cameron Diaz és a Benji Madden esküvői előkészületei a legnagyobb titokban zajlottak. A lagzira Los Angeles-i otthonuk hátsó kertjében került sor, és igazi romantikus filmbe illően, a naplementében fogadtak örök hűséget egymásnak. Azonban még egy “csilliárdos” hollywoodi párra is igaz a mondás: ami elromolhat, az el is romlik. Mert bár Cameron – a beszámolók szerint – végig higgadt menyasszonyként készült a nagy napra, az utolsó pillanatban elszakadt nála a cérna.

Ami elromolhat, az el is romlik

Éppen az oltárhoz vonulás előtt ugyanis elment az áram. Igaz, a “tragédia” csak 10 másodpercig tartott, az arának ez éppen elég volt egy idegösszeomláshoz – írja a Daily Mail. Válogatott káromkodások közepette adta ki magából a feszültséget – fecsegte ki egy jelenlévő a lapnak. Majd miután helyreállt a rend, a vőlegény gyűrűvivő unokaöccse (aki egyébként Nicole Richie és Joel Madden ötéves kisfia volt) a bevonulás közepén megbotlott és elejtette a párnát, rajta a két karikagyűrűvel, amelyek természetesen azonnal elgurultak. A vőlegény azonban nem esett pánikba, testvérével azonnal térdre rogytak, és keresni kezdték az ékszereket. Az igenekig végül mégiscsak sikerült eljutni, az esküvő végén pedig Cameron egy egészen megindító beszédben köszöntötte újdonsült férjét. “Azért vártam eddig az esküvővel, mert eszem ágában nem volt megállapodni. Most viszont megtaláltam a legcsodálatosabb férfit, akivel valaha összehozott a sors. Ő egy nagyon különleges ember. És most már az enyém!” – mondta védjegyének számító gigamosolyával az arcán a boldog feleség. Talán ezek után a gyerekvállalásról is megváltozik a véleménye.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top