Sztárok

Tudatosabban készül második gyermeke érkezésére Katalin hercegné

Hamarosan az utolsó trimeszterbe lép Katalin, aki egészen másképp készül áprilisban születendő gyermeke világra jöttére, mint másfél évvel ezelőtt György hercegére.

Már tapasztalt szülőként várja második babáját Vilmos herceg és felesége. A brit lapok információi szerint Katalin bizonyos dolgokat másképp képzel el, mint első gyermeke születésénél. Amikor György herceg világra jött, édesanyja nem akart semmilyen segítséget, mindent egyedül szeretett volna csinálni. Azonban hamar be kellett látnia, hogy ez a királyi házban lehetetlen, hiszen rangjához számos kötelezettség járul. Ennek tudatában pedig második babájának már születése előtt dadust keres.

Szintén nagyon fontos számára, hogy most még több időt töltsön fiával. “Sokat szeretne együtt lenni Györggyel, mert tudja, ezek az utolsó alkalmak arra, hogy igazán kettesben legyenek.” – árulta el a hercegné egyik barátja a People magazinnak.

Kiderült, hogy várja második babáját Katalin hercegné
Kelemen Anna néhány napja idézést kapott, miután nemrég megjelent könyvében részletesen beszámolt szexuális tevékenységéről, ám az adófizetésről csak homályosan nyilatkozott. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top