Sztárok

Hivatalos! Férjhez ment Cameron Diaz

A legnagyobb titokban, maroknyi násznép előtt ment hozzá a Hollywood örök szinglijének titulált Cameron Diaz Benji Maddenhez.

Ami nem sikerült Justin Timberlake-nek, Matt Dillonnak, Jared Letónak és Carlos De La Torrének, az sikerült a Good Charlotte nevű zenekar oszlopos tagjának, Benji Maddennek. A 35 éves zenésznek elég volt néhány hónap, hogy megszelídítse a 42 éves Diazt. A pár tavaly május környékén kezdett randizni, majd az év végén megtörtént a lánykérés a legnagyobb titokban, akárcsak a mostani esküvő, amire Los Angeles-i otthonuk hátsó kertjében került sor.

Cameron és Benji a naplementében fogadott egymásnak örök hűséget, a ceremónián részt vettek a színésznő legjobb barátnői, így Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow, Reese Whiterspoon, Anne Hathaway, Natalie Portman, valamint sógornője, Nicole Richie. “Nem is lehetnénk boldogabbak, amiért a legszűkebb család és barátok színe előtt kezdtük meg a közös utazásunkat”  – nyilatkozta a pár a People-nek.

Az esküvő helyszínén készült fotókat galériánkban meg tudod nézni:

Olyan titok derült ki a villában Fanniról, amit eddig szerencsére nem tapasztalhattunk meg a képernyőn keresztül. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top