Sztárok

VV7: Ádám úgy hiszi, Dóri miatt eshetett ki

VV Ádámmal a kiesését követő reggelen beszéltünk, az úszómester beavatott minket abba, hogyan látja a műsor folytatását, és Dóri iránti nem létező érzelmeiről is beszámolt.

Vasárnap este a villa két legláthatatlanabb lakójának tartott Robin és Ádám csapott össze. Bár mindketten biztosak voltak a bennmaradásban, végül a dunaújvárosi srác – akinek bevallottan a legnagyobb félelme a klausztrofóbia (egy 12 emberrel együtt bezárt villában ez nagy hátrány… – a szerk.) – 64-35 százalék arányban kiejtette az úszómestert. Ádám szerint Dóri nagyban közrejátszhatott az eredmény alakulásában.

“Szerintem Dórival való kapcsolata miatt tartották bent Robint. Persze nekem is bejött Dóri, de inkább csak külsőleg. Mondjuk, ha én mentem volna vissza, akkor lehet, hogy kialakult volna köztünk valami, de részemről érzelmek nélkül” – mondta el a romantikát hírből sem ismerő fiú, akiben fel sem merült, hogy esetleg túlzottan agresszív, olykor közönséges megnyilvánulásaival válthatta ki a nézők ellenszenvét.

VV7: nem találod ki, kit vár a döntőbe Ádám

Ádám egyébként 49 napot töltött el a villában, így elég sok mindent megfigyelhetett, így határozott elképzelései vannak a fináléval kapcsolatban is. Míg a legtöbben Fannit és Dennist tartják a legesélyesebbnek, Ádám egy másik párost dobott be. “Szerintem Edina a legesélyesebb és talán Dani – sajnos azt nem magyarázta el, hogy ezt miből gondolja, arról mindenesetre beszámolt, hogy szeretett volna barátságot kötni a villa nagybetűs Értelmiségijével.

“Bár Laci került hozzám a legközelebb, sajnálom, hogy Danival nem lett szorosabb a kapcsolatunk. Nem akartam mindig harmadik lenni Laci és Edina mellett, de Laci nem kedveli túlzottan Danit, így én sem tudtam vele igazán összebarátkozni” – számolt be a villa-bromance-ről Ádám.

Lassan pedig nem telhet el nap VV Fanni csodálatos aranyköpései nélkül! Az újabb okosságért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top