Sztárok

10 különböző arcával ünnepeljük a 40 éves Bradley Coopert

A ma 40 éves Bradley Coopert a Másnaposok első része után kapta fel igazán Hollywood, pedig akkor már egy jó ideje a pályán volt. Jól fésült úri fiúnak látszott az Ünneprontók ünnepében, sőt néhány nagy sikerű tévés sorozatban is feltűnt mellékszereplőként. Szerencsére a mosolyát az évek során megőrizte, de galériánkat végigkattintva láthatjátok, ő is sokat változott első szárnypróbálgatásai óta.
Ilyen ifjú szőke titán volt, amikor 24 évesen Sean Penn egyik színészkurzusán a hollywoodi sztárt a Zűrzavar című dráma munkálatairól kérdezte, valamint arról, hogy mi a különbség a színpad és a mozi között.

 

A Szex és New York egyetlen részében is feltűnt, ám saját elmondása szerint szörnyű élmény volt. “Rémes volt. Ők egy cool macsót akartak a szerepre, és sikerült kiválasztaniuk a szöges ellentétét. A jelenetben egy régi európai kocsit kellett vezetnem, de fogalmam sem volt, mit kell csinálni egy manuális váltós autóban. Ráadásul baromira be voltam rezelve a csóktól, amit Sarah Jessica Parkertől kaptam.”

 

Az Alias című sorozatban Jennifer Garner egyik legjobb barátját alakította egészen a harmadik évadig, amikor karakterét kiírták a show-ból. “Olyan sokáig voltam mellékszereplő, hogy bármiben benne vagyok, főleg ha olyan rendező irányít, akit nagyra tartok. A Másnaposokra is ezért mondtam igent azonnal” – nyilatkozta egy interjúban.

 

És milyen jól tette, hogy igent mondott! A Másnaposok sikere után “A” listás sztár lett, így még abból is hír lett, ha egy tévéműsorban lufit fújt. Elmondása szerint a legnagyobb hülyeség, amit valaha magáról olvasott, az volt, hogy feleségül veszi Jennifer Anistont. “Soha nem is randiztunk!” – mondta.

 

Korunk Magnumja? 2012-ben megmutatta, ha kell, tud bajszot növeszteni.

 

Cooper a Napos oldal premierjén. A filmben nyújtott alakítását Oscar-díj-jelöléssel jutalmazták. “Abban a tíz évben, amíg csak egy színész voltam a többi közül, olyan sok visszautasításban volt részem, hogy ezektől lassan megkérgesedtem, amit jónak tartok, mert így mostanra nem szédít el a siker.”

 

Valószínűleg soha nem fogjuk elfelejteni göndör frizuráját az Amerikai botrány című filmben, és azt sem, hogy még így is jól nézett ki.

 

Születésnapját azonban tőle nagyon szokatlan külsővel ünnepli. Legújabb filmje, az Amerikai mesterlövész sajtótájékoztatójára teljesen csupasz arccal érkezett.

 

Talán menőnek tűnhet, amikor valaki azt mondja, hogy annyira unom már a díjátadókat. Lehet, hogy én nem vagyok menő, de nem tudom megunni, hogy egy teremben vagyok Robert Redforddal, Jared Letóval, Ethan Hawke-kal, Cate Blanchett-tel” – mondta két éve. Mi pedig nem tudjuk megunni a Cooper–Lawrence-filmeket, és azt is imádjuk, amikor Bradley az anyukájával megy az Oscar-gálára.

 

Bradley Cooper azon arca, amit a legjobban szeretünk: kisfiús mosollyal, összeborzolt hajjal és borostásan. “Szemezéssel szoktam ismerkedni. Ha lehet, először messzebbről, és csak utána közelebbről. Páratlan élmény figyelemmel kísérni, ahogy egy igazi nő a pillanat tört része alatt leveszi a kis antennáival, hogy igazi férfival áll-e szemben.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.