Sztárok

Súlyos vádak VV Edina ellen

Saját anyukája árulta el VV Edinát, aki állandóan kukkolja társait. Hát nem ez a nap legértékesebb híre, de VV-nézőknek kötelező.

Azon persze nincs mit szépíteni, hogy Edina állandóan kukkolja Fanni és Dennis együttléteit. Ha kell, még a paplan alá is bekukucskál, hogy lásson valamit. “Én úgy nézném! Na csak egy percig! A szexelést nem, csak ezt!” – kérlelte Edina a lakótársait. Aki nem nézi az idei Való Világot, azoknak írjuk, hogy ez még egy igazán gyenge történet a többihez képest.

A történetünk ott folytatódik, hogy a Bors megkereste a lány édesanyját, aki szerint a lánya taktikából kukkol. “A gyerekem tisztában van a szexszel. Szerintem tudja, hogy a kukkolással a tévébe kerül, ezért csinálja, nem a kíváncsiság hajtja. Megmondtuk neki: úgy viselkedjen, hogy adásba kerüljön, legyen érdekes. Ezt úgy csinálja, hogy végig őszinte! Egyáltalán nem naiv, tapasztalatlan, csak annak néz ki. Nem haragszom rá a kukkolás miatt, és Laci miatt sem. Nem helyeslem, de nincs mit tenni, szerintem beleszeretett” – mondta Edina anyukája a lapnak.

Egy megkérdezett szexuálpszichológus szerint Edina próbálja távol tartani magától az intimitást, mivel ígéretet tett a családjának, ezért éli ki szexuális vágyait a kukkolással.

Súlyos vádak VV Edina ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top