Sztárok

Balhéval kezdődött Wolf Kati éve

Wolf Kati Facebook-bejegyzésben osztotta ki az egyik újévi koncert szervezőit. Az eseményt az énekesnő nevével hirdették, ám állítása szerint ő nem szerződött le a fellépésre.

Egy vidéki újévi koncertet hirdettek meg Wolf Kati nevével, csakhogy az énekesnő állítása szerint nem is kötött szerződést a szervezőkkel, akik később a közönségek azt mondták: Kati betegség miatt mondta le a koncertet. Az énekesnő a Facebookon adott hangot felháborodásának, ahol leírta, soha nem vállal fellépést január első napján, mivel az kislánya születésnapja.

A történtekre azonban a koncertnek helyet adó Hagymaház igazgatója, Gajda Ferenc, másképp emlékszik. Gajda a Délmagyarhoz egy közlemény juttatott el, melyben azt állítja, az énekesnő menedzserével szóban megegyeztek a fellépésről, ám mikor ezt később e-mailben is meg szerették volna erősíteni, nem kaptak választ. Ráadásul ezt követően már Kati menedzserét sem sikerült elérniük. “Többszöri próbálkozásra sem sikerült a menedzserrel a későbbiekben beszélni, ezzel a szervezőket az utolsó pillanatig bizonytalanságban tartotta. Miután a művésznő menedzsere elérhetetlen volt telefonon, így az utolsó napokban élt a Hagymaház a műsorváltoztatás lehetőségével” – írta közleményében az igazgató, aki hozzátette, “félrecsúszott kommunikációnak” köszönhető, hogy a koncerten azt állították, az énekesnő betegség miatt nem lép színpadra.

Cikkünk megjelenése után, az alábbi nyilatkozatot kaptuk Wolf Kati menedzserétől.

“Kedves Makóiak!

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba, mert úgy gondolom, hogy a makói emberek és a Hagyma Ház is megérdemli, hogy tisztán lássanak a felmerült problémával kapcsolatban.

Valóban novemberben telefonon megkeresett egy úr azzal a kéréssel, hogy Wolf Kati lépjen fel a város újévi koncertjén.  Aggályaimat fejeztem ki azzal kapcsolatban, hogy stílusban egy “félplayback”-es fellépés hogyan fér meg egy szimfonikus koncert közepén. Akkor abban maradtunk, hogy a karmester úr külföldön tartózkodik, és a későbbiekben egyeztetünk arról, hogy esetleg akusztikus formációban megoldható-e Kati műsora, de sem szóban, sem pedig írásban nem vállaltam el a fellépést.
Közben Katival egyeztettem és abban maradtunk, hogy sajnos a koncert dátuma miatt sem tudjuk vállalni a fellépést. Majd többszöri írásos és telefonos megkeresésre is egyértelmű nemet mondtam.
Még közvetlenül Karácsony előtt is telefonon jeleztem, hogy január elsején biztosan nem lépünk fel, valamint kértük a koncertszervezőt, hogy ne Kati nevével hirdesse a koncertet, ezt nagyon etikátlannak tartjuk. December 31-én Kati hivatalos FB oldalára is közleményt tettünk ki.

Elképzelni sem tudom, hogy ennél egyértelműben hogyan lehet nem elvállalni egy fellépést.

Azt már csak mellékesen jegyezném meg, hogy ha sem Kati, sem én nem jeleztük, hogy nem lép fel a rendezvényen – ahogy ezzel megrágalmaztak bennünket a hallgatóság előtt -, hogyan tudtak időben egy helyettesítő zenekart szerződtetni?”

Üdvözlettel:
Bognár Attila
Wolf Kati menedzsere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top