Sztárok

Rohammentő jött Psota Irén lakásához

A nemzet színésze hajnalban otthonában lett rosszul, fulladni kezdett, vagyis akár nagyobb baj is történhetett volna, de szerencsére a gyors orvosi beavatkozás segített rajta – írta a Blikk.

A Psota Irén lakásához kiérkező mentő azonban a színésznő nélkül ment el a házból. “Mindannyian megdöbbentünk, amikor megtudtuk, hogy a kiérkező rohammentő Irénke nélkül ment el. A szomszédok mind arról beszéltek, hogy jobb lett volna, ha beviszik, mert ott mégiscsak jobban tudnak rá figyelni. Az ő korában és egészségi állapotában ez lenne a biztonságos”  ecsetelte a lap egyik olvasója.

A Blikk úgy tudja, hogy a művésznőt a mentőorvos nagy gondossággal ellátta, és győzködte, hogy hadd vigyék be a klinikára, de ő ragaszkodott ahhoz, hogy nem megy sehová. “Valóban kint voltak nála hajnalban a mentők, és el is látták. Irénke most pihen, szerencsére jobban van”  mondta a színésznő ápolója. Psota Irén legutóbb tavaly márciusban került kórházba.

További részletek, itt.

Rohammentő jött Psota Irén lakásához

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top