Sztárok

Meglepetés! Ez a színész vette el gyermeke anyját titokban

Ashton Kutcher és Mila Kunis valószínűleg összeházasodtak. De Jenson Button is elvette a barátnőjét, és Joseph Gordon-Lewitt is házasember lett karácsonykor.

Újévi esküvő? Ezt találgatják a külföldi lapok. Ashton Kutcher ugyanis egy igencsak beszédes fotót posztolt január elsején a Facebookra. Mila Kunis gyermekének az apja ezt rajzolta a homokba: “Boldog Új Évet! Kutcherék”.

A színésznőt még várandóssága alatt jegyezte el Kutcher, és többször nyilatkozták azt a közös barátok, hogy Demi Moore egykori ura a baba születése után azonnal feleségül szeretné venni Kunist. Nos, úgy tűnik, hogy ez megtörtént.

Jenson Button Forma 1-es pilóta viszont biztosan elvette kedvesét karácsony után. A ceremóniát pedig Hawaiin tartották. De megházasodott Joseph Gordon-Lewitt színész is. Ő december 20-án állt oltár elé. A Modern család színésznőjét, Sofia Vergarát pedig karácsonykor jegyezte el a pasija.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top