Sztárok

7 ok, amiért soha nem fogjuk elfelejteni Kim Kardashiant

Kanye West élete párja, Kim Kardashian sportot űz abból, hogy milyen meghökkentő dolgokkal tudja magát mindig a figyelem középpontjában tartani. Most 2014-es legnagyobb húzásaiból készítettünk egy válogatást.

 A fenék

A Kim Kardashian listát természetesen a Paper magazinos fotózással kell kezdeni, hiszen a meztelen, olajos testű celeb és feneke szánt szándékkal kiakasztották az internetet és összességében az egész világot. Ezt a címlapot biztosan nem leszünk képesek kitörölni az emlékezetünkből.

Megnézem
Összes kép (1)

Az örökbefogadás

Ikonikus momentuma volt az évnek, mikor Kim nagy lelkesedéssel bejelentette, hogy kiszemelt magának Thaiföldön egy tinédzser lányt, akit örökbe szeretne fogadni. Az igazi csavar a történetben, hogy a gyerek volt az, aki visszautasította a híresség ajánlatát, és köszöni szépen, inkább félárva marad, mint hogy beköltözzön a Kardashian-West rezidenciára.

 A babák

Khloe Kardashian lerántotta a leplet arról, mivel játszik otthon a kis North West. Kiderült a gyereknek egyedi készítésű babái vannak, amelyeket szüleiről mintáztak.

7 ok, amiért soha nem fogjuk elfelejteni Kim Kardashiant

Amikor jogosan vonult el

Kimtől nem idegenek a nagy balhék és az sem, hogy jelenetet rendezzen. Az egyikre a bécsi Operabálon került sor, ahol ő lett volna az esemény nemzetközi celebje. Azonban már éjfél előtt távozott az helyszínről, állítólag azért, mert a vendégek közül valaki rasszista megjegyzést tett a szerelmére. A balhé 250 ezer eurójába került annak az osztrák vállalkozónak, aki Bécsbe invitálta a valósághow-hősnőt.

Az esküvő

Önmagában felejthetetlen esemény volt, mikor az univerzum két leghiúbb embere, Kim Kardashian és Kanye West összekötötték az életüket. Ezt pedig csak tetézte, hogy családi botránytól volt hangos az esemény. Az ara ugyanis összeveszett öccsével, Robbal, mert a férfi meghízott, és az esküvőre sem tudott lefogyni, ez pedig nagyon bántotta a celeb szépérzékét. Rob viszont annyira kiakadt nővérére, hogy végül még a szertartás előtt elviharzott.

Megnézem
Összes kép (1)

A mellek

A rendszeresen testével és főleg gömbölyű idomaival haknizó híresség, hatalmas megdöbbenést okozott, mikor bevallotta, tiniként gyűlölte a testét. Kim elárulta, melleit utálta a legjobban, és esténként azért imádkozott, hogy keblei összezsugorodjanak.

+1 A könyv

Bár ez már a jövő évre tartozik, megelőlegezzük Kardashian könyvének a helyet a listánkon. Kim augusztusban jelentette be, hogy 2015 áprilisában megjelenik a könyve. Persze nem írói vénáját fogja a műben megcsillogtatni, hanem a kötetben 352 oldalon keresztül válogatott szelfijeit lehet majd nézegetni. Kicsit félünk, hogy jövőre az internet után az irodalmat fogja romba dönteni.

7 ok, amiért soha nem fogjuk elfelejteni Kim Kardashiant

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top