Sztárok

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

A siker, pénz és csillogás hollywoodi felszíne alatt durva indulatok feszülnek a hírességek között. Van olyan páros, akik romantikus film forgatása közben utálták meg egymást, de összeállításunkban azt is eláruljuk, ki nem bírja elviselni Tom Cruise-t.

Orlando Bloom és Justin Bieber

Még minket is meglepett, amikor kiderült, Orlando Bloomból kihozta az állatot a kanadai tinisztár. A két híresség azóta gyűlöli egymást, mióta Justin Bieber a színész orra alá dörgölte, Miranda Kerr-rel, Bloom egykori szerelmével kavart. A Gyűrűk Ura sztárja ezen annyira kiakadt, hogy válaszul összejött Selena Gomezzel. Végül a két sztár rivalizálása odáig fajult, hogy nyáron a nyílt utcán összeverekedtek.

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

Kelly Osbourne és Christina Aguilera

Igazi cicaharc az, ami az Osbourne lány és az énekesnő között folyik. A két nő azért gyűlöli egymást, mert kölcsönösen beszóltak a másik külsejére. Érdekes, hogy Kelly Osbourne és Christina Aguilera is folytonos ádáz harcot vív a kilókkal, és pont ezen kaptak össze. Arra már senki nem emlékszik pontosan, melykőjük kövérezte le először a másikat, ám az biztos, ezt mindketten egymás fejéhez vágták.

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

Lenonardo DiCaprio és Claire Danes

Egy generáció számára meghatározó volt Leonardo DiCaprio és Claire Danes mindent elsöprő kapcsolata a Rómeó + Júliában. Ám azt kevesen tudják, hogy annak ellenére, milyen hitelesen alakították a szerelmes fiatalok szerepét, mindvégig ellenszenveztek egymással. A színésznőt az zavarta, hogy partnere gyerekes volt, DiCaprio pedig falra mászott attól, hogy Danes nem tudott lelazulni. A színésznő később egy interjúban ki is jelentette, soha többé nem akar együtt dolgozni a férfival.

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

Alec Baldwin és Kim Basinger

A 90-es évek legfontosabb sztárpárja a tipikus példája annak, milyen szörnyű az, ha az egykori szerelmesek nem tudnak békében szakítani. Alec Baldwin és Kim Basinger 2002-ben váltak el, ám éveken keresztül szidták egymást, bármerre mentek. Ráadásul vitáik középpontjába közös lányukat, Irelandot helyezték. Mára viszonylag lenyugodtak kedélyek, gyermekük felnőtt és modellkarrierbe kezdett, Alec pedig tavaly újra apa lett.

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

Brooke Shields és Tom Cruise

Amikor Tom Cruise megtudta, hogy Brooke Shields antidepresszánsokat szedett gyermeke születése után, nyíltan kritizálta kolléganőjét, aki nem meglepő módon ezen nagyon felháborodott. Brooke a médián keresztül azt üzente a hírességnek: talán inkább azzal foglalkozzon, hogy megmentse a világot a földönkívüliektől.

Gyűlöli egymást a filmvászon legszebb szerelmespárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top