Sztárok

Életveszélybe került Medveczky Ilona

Pár másodpercen múlt, hogy nem dőlt rá egy óriási fenyő Medveczky Ilonára, a saját kertjében – írja a Blikk.

A táncművésznő éppen túl volt a kutyái etetésén, amikor nagy zajra lett figyelmes. “A kutyáknak vittem az ennivalót, a kutyaházak ott vannak a fenyő alatt. Épphogy letettem nekik az ételt, megfordultam, és nagyjából tíz lépést tehettem, amikor irtózatos robajt hallottam. Először azt hittem, az erkély szakadt le, aztán láttam, mi történt. Néhány másodpercen múlott az életem. A hatalmas törzs ledőlt és szakadtak le róla az ágak is” – mesélte a Blikknek Medveczky Ilona, aki nemrég veszítette el egykori hódolóját.

A fa nyolc évvel ezelőtt azon az augusztus 20-án sérült meg, amikor hatalmas, öt halálos áldozatot követelő, vihar pusztított. Emiatt a sérülés miatt tudtak olyan óriásra nőni a fa ágai, a mostani ónos eső okozta teher alatt pedig a fenyő nem bírta tovább és összeroskadt.

A házhoz a katasztrófavédelem is kivonult és szakképzett favágók vágták ki a fenyő maradványait. Szerencsére a művésznő kutyái is megmenekültek, megérezhettek valamit, mert nem sokkal az eset előtt bemenekültek a házba. Medvecky Ilona számára kiemelkedően fontosak a kutyák, végrendeletében az ebek orvosa is szerepel.

Életveszélybe került Medveczky Ilona

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top