Sztárok

Hatalmas botrány árnyékolja be a királyi család karácsonyát

Hatalmas botrányt kavart Nagy-Britanniában az a színdarab, amely azt feszegeti, ki valójában Harry herceg apja. A mű Diana egykori szeretőjének közreműködésével valósult meg, aki nyíltan beszélt a készítőkkel, a hercegnővel folytatott viszonyáról.

Ismét botrány kavarja a kedélyeket a brit királyi házban. A hétvégén ugyanis bemutatták azt a darabot, ami Diana hercegnő és James Hewitt szerelmét boncolgatja. Az előadás a férfi jóváhagyásával jött létre, aki két éven keresztül készségesen látta el információkkal az írókat és rendezőt, így kerülhetett nyilvánosságra az a mondata, miszerint ő sem tartja teljesen kizártnak, hogy Harry herceg apja lenne. “A viszonyom Dianával több mint egy évvel Harry megszületése előtt kezdődött. Ez persze nem bizonyítja azt, hogy én nemzettem, ez csak a kellemetlen igazság.”

A premier után a királyi ház sajtóosztálya azonnal reagált a darabra, melyről azt mondják, kitaláció az egész. Ezzel szemben a készítők állítják, minden, ami elhangzik a műben, valós dokumentumokból vagy beszélgetésekből származik.

Megszólalt a férfi, aki Harry herceg apja lehet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top