Sztárok

Pénzeső: Ezért várták a sztárok az év végét

Az óév búcsúztatása jó dolog. A sztároknál ehhez még az is hozzátartozik, hogy az év végi fellépések bizony sokat hoznak a konyhára.

Ünnepnapokon többszörösére nő a sztárok gázsija. A zenészek a nyári szezon után az esztendő végét várják a legjobban, a szilveszteri fellépések ugyanis szinte aranyat érnek. A legnagyobb sztárok egy félórás buliért 250 ezret, sőt akár 500 ezret is elkérnek a kiemelt napokon.

Nótár Mary kétmillió forintot muzsikál össze két nap alatt – írja a Bors. Mindezért elképesztő mennyiségű haknit, nyolcat vállalt az év utolsó két napjára. Csak 30-án három fellépése van: Tihanyban, Balatonalmádiban és Szlovákiában. Szilveszter éjjelén pedig szinte nincs megállás, egy zártkörű rendezvénnyel kezdődik a nap, fél hétkor Monostorpályin, és éjjel három körül érhet véget egy dombrádi étteremben, a Tisza partján. Fél nap alatt öt helyre kell eljutnia és szórakoztatni a közönséget.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán egykor közösen léptek fel szilveszterkor (is), de külön-külön is szívesen fogadja őket a közönség, mint ahogy  Muri Enikőt, Vastag Csabát vagy Janicsák Vecát, akiket a lap példaként említ, de a sor folytatható lenne.

Pénzeső: Ezért várták a sztárok az év végét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top