Sztárok

Friss: titokban szakított szerelmével Adele

Ismét szingli lett a világ egyik legkedveltebb énekesnője, Adele. A brit lapok értesülései szerint a híresség már két hónapja egyedül él kisfiával.

Nagy titokban ért véget Adele és Simon Konecki kapcsolata. Az énekesnő egyik közeli ismerőse árulta el a The Sunnak, hogy a férfi már nyolc hete elköltözött, és jelenleg egyedül lakik egy brightoni lakásban. A pár három évig tartó kapcsolata alatt egy gyereke született, a kétéves Angelo a szakítást követően az édesanyjával maradt Londonban. Az értesülést egyelőre hivatalos források nem erősítették meg, azonban már többször felreppent a hír, hogy válságban van a kapcsolat. A legutolsó alkalommal júniusban, egy londoni eseményen látták együtt az énekesnőt a férfivel, s a résztvevők úgy számoltak be erről, hogy vágni lehetett kettejük közt a feszültséget és veszekedtek, ráadásul a pár Elton John múlt heti esküvőjét is kihagyta.

Friss: titokban szakított szerelmével Adele

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top