Sztárok

Ada: 30 fölött az én testem is megváltozott

Az RTL Klub műsorvezetőjével egy divatbemutatón találkoztunk. Ada szokásához híven nagyon csinos volt, és ragyogott, el is beszélgettünk vele arról, hogyan tartja formában magát, és miként menedzseli az életét egyedülálló anyaként.

“Sokat köszönhetek a jó géneknek. A szülés után sikerült gyorsan lefogynom, de bevallom, két éve rendszeresen sportolok. 30 felett már érzi az ember, hogy megváltozik a teste, és mivel nagyon szeretek enni, ezért elkezdtem edzeni is” – árulta el Ada, aki abba is beavatott minket, hogyan osztja meg az idejét a munka, gyerekek és önmaga között.

“Kemény logisztika határozza meg az életemet. Vannak napok, mikor másodpercre ki van számítva az időm. Ám azt gondolom, az embernek tényleg arra van ideje, amire szeretné. Persze hozzáteszem, sokat segítenek a nagyszülők, a gyerekek édesapja, és az is, hogy sokszor délelőtt nem kell dolgoznom, olyankor van lehetőségem egy kicsit magammal foglalkozni és elvégezni a házimunkát is” – engedett nekünk betekintést az életébe Ada.

Ada: 30 fölött az én testem is megváltozott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top