Sztárok

Benji: Bonyolult kapcsolatom volt Alföldi Róberttel

Az X-Faktor harmadik helyezettjével a finálét követően sikerült beszélnünk. Benji elárulta, a legjobban újonnan szerzett magabiztosságának örül, és Alföldi Róberttel kialakult kapcsolatáról is mesélt.
Bár Benji többször állt az X-Faktor színpadán párbajozóként, mégis egészen a döntőig vitte, elmondása szerint, az előkelő helyezése őt lepte meg a legjobban“Szombat este úgy álltam a dologhoz, hogy ki fogok esni. Soha nem gondoltam, hogy benne lehetek a top háromban. Szinte az egész műsor folyamán mindig azzal a gondolttal álltam ki a színpadra, hogy ezek az utolsó pillanatok, most ezt ki kell használnom, mindent bele kell adnom. De egyre jobban éreztem magam, és adásról adásra magabiztosabb lettem, ez pedig hihetetlenül jó érzés. Az biztos, hogy Alföldi Robi segítsége nélkül nem váltam volna azzá az emberré, aki most vagyok” – mondta az énekes, aki arról is mesélt, milyen volt a színész/rendezővel együtt dolgozni.
Benji: nem akarok eltűnni a süllyesztőben
 “Nagyon bonyolult kapcsolatom volt Robival. Az adott pillanatban soha nem értettem, hogy mit akar tőlem, csak később jöttem rá, hogy mit és miért mondott. De a leghálásabb azért vagyok neki, hogy mindig tudta, mikor kell engem fejbe kólintani és lerángatni a földre” – mondta nevetve Benji, aki a jövőjét is a színpadon képzeli el. “Egyelőre nem tudom, milyen lehetőségeket tartogat a harmadik hely, de nagyon reménykedem benne, hogy kapok majd felkéréseket és nem fogok eltűnni a süllyesztőben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top