Sztárok

2014 legszebb celebesküvői

Két olyan híresség is kimondta az igent 2014-ben, akinek a lagzijára régóta vártak. George Clooney és Brad Pitt is házas ember lett. Jennifer Aniston és párja azonban idén sem állt oltár elé.

Kim Kardashian – május

Egészen Firenzéig utazott Kim “Attól Híres Hogy Híres” Kardashian és gyermekének apja, Kanye West, hogy kimondják az igent. Természetesen gigászi virágfal (!) védte a ceremóniát és a vendégsereget, nehogy ideje előtt kikerüljenek képek a menyegzőről, azokat ugyanis egy kész vagyonért adta el a páros. A szertartáson Andrea Bocelli énekelt nekik. A szertartás utáni vacsorát a meghívottak egy 70 méter hosszú márványasztalnál fogyasztották el.

2014 legszebb celebesküvői

Olivia Palermo – június

Olivia és Johannes Huebl június végén mondta ki a boldogító igent. A modellpáros még 2008-ban kezdett el randizni. Olivia lélegzetelállító menyasszonyi ruha helyett egy fehér kasmír pulcsiban, és egy szoknyának álcázott, sliccelt, csipkés nadrágban állt az oltár elé.

2014 legszebb celebesküvői

Brad Pitt és Angelina Jolie – augusztus

Az esküvőt a franciaországi Correns faluban, a család birtokán lévő kápolnában tartották. A 13 éves Maddox és a 10 éves Pax oldalán érkezett meg Angelina a templomban. A 9 éves Zahara és a 6 éves Vivienne szórták a virágszirmokat, míg a 8 éves Shiloh, valamint a 6 éves Knox voltak a gyűrűhordozók. Angelina ruháját a Versace divatház mesterszabásza, Luigi Massi készítette. A ruha díszítését is a gyermekek álmodták meg. A hat Jolie-Pitt lurkó rajzai díszítették ugyanis az uszályát.

2014 legszebb celebesküvői

Palotás Petra – szeptember

“7 esztendő sokszor boldog és vidám, olykor fájó és nehéz, de mindig közös pillanatai után végre Isten és szeretteink előtt is kimondtuk a boldogító Igent:) .Különleges nap volt, házszentelővel, keresztelővel, igazi misével az új otthonunkban. Fogadjatok szeretettel néhány képet az »ifjú« párról:)” – osztotta meg a hírt követőivel a boldog feleség a Facebook-oldalán.

2014 legszebb celebesküvői

George Clooney – szeptember

Vilmos herceg esküvője óta nem volt ekkora felhajtás nász körül. Bár tény, hogy Clooney és újdonsült asszonykája is megadta a módját az ünneplésnek, azért sokkal szimpatikusabb volt ez a velencei esküvő, mint a Kardashian-féle firenzei. A lakodalomra óriási pompával, egy hétcsillagos hotelben, az Aman Calle Grandéban került sor. A Canale Grandén vízi taxikon érkezett a vendégsereg. Első közülük Matt Damon volt. Jelen volt még többek között Cindy Crawford és Bono is. Ben Affleck nem tudott sajnos megjelenni, mert új filmjének premierjén volt kötelező jelenése.

2014 legszebb celebesküvői

Solange Knowles – november

Szerintünk Beyoncé kishúgának novemberi esküvője volt az év esküvője, de nem akarunk senkit befolyásolni. Solange és videoklip-rendező párja, Alan Ferguson hófehér bicikliken érkezett a New Orleans-i esküvő helyszínére. Beyoncé húga egy erősen dekoltált ruhát választott a nagy napra. Az ifjú házasok egyetlen kérése az volt a 200 fős vendégsereghez, hogy velük együtt mindenki hófehér ruhában érkezzen az esküvőre.

2014 legszebb celebesküvői

Eros Ramazotti – június

Nyáron Eros Ramazotti is újra oltár elé állt. Az énekes ismét egy modellt vett feleségül. Az 50 éves Ramazotti és Marcia Pellegrinelli Milánóban mondta ki az igent. Sem az énekes korábbi házasságából született 17 éves lánya, Aurora, sem a pár közös gyermeke, Raffaela Maria nem volt ott a ceremónián.

2014 legszebb celebesküvői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top