Sztárok

X-Faktor finálé: megvan az első kieső

Elérkezett a ma esti finálé a fordulóponthoz: kiderült, ki az a két versenyző, aki már a fődíjért énekel.

Emelkedett hangulatban zajlik az X-Faktor fináléja ezekben az órákban. Először minden versenyző azzal a dallal állt újra színpadra, mellyel csaknem fél évvel ezelőtt felbukkant a mentorok előtt, a válogatás során. A műsor további része viszont azóta is a karácsonyvárás jegyében telik. A finalisták valószínűleg már egyre fáradtabbak lehetnek, és nemcsak azért, mert kemény tempót diktáltak nekik az elmúlt hónapok, hanem mert szinte az egész napjukat ma is próbákkal és interjúkkal töltötték az RTL Klub székházában.

Délután a mentorok egykori segítői egyöntetűen úgy vélték, Tóth Andi a legesélyesebb a végső győzelemre. A nézők könnyen lehet, hogy egyetértenek az ő véleményükkel, ugyanis Andi továbbjutott a műsor második felébe, akárcsak Horányi Juli. A harmadik helyezett, így a verseny utolsó kiesője tehát Benj lett. A fiú mosolyogva vette tudomásul az eredményt, Horányi Juli pedig könnyekben tört ki, amikor meghallotta, hogy továbbjutott. “Nagyon jólesik, hogy itt lehettem. Ez egy nagyszerű utazás volt számomra”  köszönte meg a nézők eddigi bizalmát Benji, akit búcsúfilmje után állva tapsoltak meg a mentorok.

X-Faktor finálé: megvan az első kieső

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top