Sztárok

Megdöbbentő fordulat az X-Faktorban

Váratlan fordulattal zárult az X-Faktor fináléja előtti utolsó adás. És természetesen könnyek és dráma kísérte a búcsúzást.

Az X-Faktor utolsó előtti adásához értünk szombaton. Ez volt az a nap, amikor kiderült, ki az a három versenyző, aki utoljára fog megmérkőzni egymással vasárnap a meglehetősen komoly fődíjért. Horányi Juli és Benji okkal lehetett fokozottan feszült a szombati megmérettetés előtt, hiszen mindketten már kétszer kellett, hogy párbajozzanak. Tóth Andi és Nagy Ricsi viszont töretlenül menetelt előre idáig a fődíj felé. Éppen ezért okozott hatalmas meglepetést, amikor végül Nagy Ricsi lett az, akinek távoznia kellett az utolsó döntő előtt. Emelt fővel távozott Ricsi a műsorból, de természetesen könnyek között. És persze Alföldi Róbertet is komolyan megviselte, hogy el kellett búcsúznia mentoráltjától a fődíj küszöbén. Vasárnap tehát a fődíjért Horányi Juli, Tóth Andi és Benji fog mindent beleadva egy utolsó estét áténekelni nekünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top