Sztárok

Sokkot kapott, összeomlott Alföldi Róbert

Alföldi Róbertet komolyan megviselte mentoráltja kiesése. A műsor után másodpercekig szóhoz sem jutott a sokktól és a döbbenettől.

“Ennek a versenynek az elejétől kezdve nincsen vesztese. Aki itt van, az olyasmit kap, ami hatalmas plusz” – foglalta össze érzéseit Nagy Ricsi a kiesést követő első interjúban. Mentora, Alföldi Róbert viszont nagyon nehezen tudott csak megszólalni és könnyeivel küzdött. “Az az ember esett most ki, akiről meg merem kockáztatni, hogy a mezőnyben a legsokoldalúbb és legkészebb előadóművész” – kommentálta még percekkel az eredményhirdetés után is sokkos állapotban a mentor. Hozzátette azt is, hogy azok, akikben a megszokottól eltérő elhivatottság és erő van, azoknak mindig nehezebb érvényesülni, így talán ez lehetett az oka Ricsi kiesésének.

A műsor utáni interjú során az After X-ben természetesen megszólaltak a továbbjutók is, akik először is a nézőknek köszönték meg továbbjutásukat. “Hogy itt vagyok, azt el sem mertem volna képzelni. Még most sem értem”  fejezte ki megdöbbenését Benji, aki a tiszta lapos versenyzők közül jutott végül a fináléba. Tóth Andi elárulta, még soha nem játszott el a gondolattal, hogy akár győztes is lehet, és Horányi Juli is bevallotta, mindig inkább csak a következő lépésre koncentrál. Most elsősorban arra, hogy jól sikerüljenek a vasárnapi produkciói.

Az eredmény egyébként a többi mentort is megdöbbentette, de természetesen leginkább most ők is arra koncentrálnak, hogy saját versenyzőjüknek teljes erőből drukkoljanak, hiszen őszintén hisznek bennük. Kiderült azt is, hogy Tóth Gabi kedvence a továbbjutók között van, bár természetesen nem árulta el még, hogy ki ő. Abba viszont beavatta a nézőket, hogy törekedni fog rá, hogy támogassa, és segítse az egyelőre titkos favorit sikereit és pályáját.

Sokkot kapott, összeomlott Alföldi Róbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top