Ilyen átkokat szórt a TV2-re Győzike

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Győzike egy tévéműsorban szórt cigány átkokat a TV2-re, itt a videó!
2014. 12. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Győzike egyik nagy kereskedelmi csatornán sem szerepelhet, a TV2 ráadásul nemcsak visszatartotta a milliós összegre rúgó fizetését, de még tízmilliós kötbért is kiszabtak rá. Felbukkant ugyanis pár pillanatra az RTL Klubon, amikor üzent a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben szereplő feleségének Afrikába írja a Bors.

„Nem nagyon szoktam cigány átkokat szórni, csak most nagyon haragszom a TV2-re. Átcsábítottak, aztán most meg ott tartunk, hogy még én fizessek nekik milliós összegeket?! Álljon meg a világ, kérem, hát hol élnek ezek, egy másik bolygón? Inkább kutyamenhelyeknek meg szegényeket támogató alapítványoknak adom azt a sok pénzt, mint azoknak, akik kis híján a diliházba juttattak” – mondta a Borsnak.

 Győzike évértékelőjét itt nézhetitek meg:

 

Olvass tovább

Hozzászólások

antironia 2014-12-21 15:39

Egyébként meg a Maris mamától örökölt 400 millióból lazán kifizeti a büntetést...

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/gyozike-meguszta-a-p enzmosasi-ugyet-2120849


 


 


Hát nem röhej...?? Simán benyelte a bíróság, hogy egy szalag mellett dolgozó segédmunkásnak legálisan volt 400 mio forintja....

Affuz Ali 2014-12-21 14:47

Hentes és mészáros a szakmája, de hamar rájött, hogy mint "médiasztár" sokkal többet lehet keresni feleannyi megerőltetéssel. Persze ehhez kellenek a magyar szennyadók is! Meg a sok hülye, aki nézi ezeket a műsorokat.

Angyallány 2014-12-21 12:38

Győzike, drága! Dolgozni kellene elmenni, nem átkokat szórni. Vagy büdös a munka? 

maritiseri 2014-12-21 12:20

Miért kell ezzel a nagyon buta emberrel foglalkozni. Pénzéhes, mindig odahúz, ahol pénzt kap.
Hol az egyik tv-hez fújja a szél, hol a másikhoz, s végül mindegyiket szidja. El ne feledje ez a borzasztóan unintelligens egyed, hogy az átok visszaszáll/hat/. Még egyáltalán nem hallottam róla, hogy bárkinek is adományozott volna, vajon miért vág még ezzel is fel?

Lipovne 2014-12-21 10:57

Jobb lenne,ha megfizetné az adótartozását és nem nyávogna. Nem tudom ki kíváncsi erre az emberi korcsra? Nagy szégyen, hogy ezeket az embereket foglalkoztatják. Közmunkára kiírni havi 47.000.-Ft-ért és aki kíváncsi nézze.

violetta.kiss.79 2014-12-21 09:25

Ekkora bunkot! Szegyen! Miert beszel ugy mintha acentusa lenne!

eda-1952 2014-12-21 08:12

Ballago, itt nem arról kéne beszélni, hogy megérdemli a büntetést, hanem nézzük a másik oldalát a dolgának: ebben az országban már beleszólnak, hogy vasárnap mit csináljunk, hogy délutánonként mit csinálhatnak az iskolások, azaz a szülő nem foglalkozhat a gyerekekkel az iskola helyett, ha nem engedik meg neki, nemsokára kötelező óvoda 3 éves kortól folytathatnám, de annyira nem akarok politizálni. DE azt miért engedik meg, hogy ennyire nulla értékű "műsorok" legyenek bármelyik tévében? Mi ennek a családnak az "értéke", hogy milliókat fizetnek ki nekik a szellemi környezetszennyezésért??? Pár éve volt egy reklámjuk, ha az ember nem nézte őket, akkor is folyton az arcába tolták: mindig elképedtem rajta, hogy ezekhez nem megy ki a gyermekvédelem? Azt a kislányt azonnal kiemeltem volna onnan a reklámfilm a elég bizonyíték lett volna.