Sztárok

Tatár Csilla: életem végéig gyászolni fogom a meg nem született kisbabánkat

Először és utoljára szólalt meg házassága kurdarcáról Tatár Csilla, aki a Story magazinban egy szörnyű titokról is lerántotta a leplet.

Kilenc év után futott zátonyra Tatár Csilla és Gönczi Gábor házassága. A műsorvezetőt, aki a TV2-től a MTVA-hoz igazol, az elmúlt évek alatt számtalan támadás érte, hogy karrierje fontosabb neki, ezért nem vállalnak gyermeket. Csilla most a Story magazinban mondta el az igazságot: hosszú évekig tartó próbálkozás után végül beültetéssel fogant meg férjével közös gyermeke. “Soha nem fogom elfelejteni, pontosan tudtam, éreztem, hogy kisbabát várok. A pici napról napra fejlődött, mi pedig a fellegekben jártunk. (…) Pár hétig örülhettünk csak a boldogságnak. Noha a különböző hormonvizsgálatok azt mutatták, hogy a pici szépen fejlődik, megállt a szíve… Klasszikus értelemben nem vetéltem el, az orvosok szerint genetikai betegség miatt nem maradt életben, műtétre volt szükség. Azt az érzést senkinek sem kívánom. Életem végéig gyászolni fogom a meg nem született kisbabánkat” – vallott a fájdalmas időszakról Csilla, aki ennek ellenére nem tett le arról, hogy egyszer édesanya legyen.

A csinos műsorvezető új életéről és új párjáról a csütörtökön megjelenő Story magazinban mesél további részleteket.

Megnézem
Összes kép (1)

Mindenkinek leesett az álla, amikor kiderült, az Omega frontembere bőven hatvan felett vállal gyereket. A családban azóta a kis Léna körül forog a világ. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top