Sztárok

Izgalmas, gyümölcsös ízkombinációk az ünnepi asztalon

Nincs is annál nagyobb öröm, mint amikor összeáll egy háziasszony fejében a karácsonyi menü. Azonban a kihagyhatatlan halászlé, a hagyományos töltött káposzta, a különféle ponty- és pulykafogások, valamint a mákos bejgli alkotta ünnepi vacsora mellé igazán remek ötlet finom, vitamindús gyümölcsleveket felszolgálni. A Rauch Happy Day gyümölcslevek huszonnégy íze közül bármelyikkel megkoronázhatjuk az ünnepi menüt, hiszen a népszerű és hagyományos ízek mellett számos izgalmas és egzotikus íz közül is választhatunk, és így még különlegesebbé tehetjük a karácsonyi menükínálatot, a kicsik és a nagyok legnagyobb örömére.
Izgalmas, gyümölcsös ízkombinációk az ünnepi asztalon

A karácsonyi időszak a nagy családi összejövetelek, közös étkezések ideje. Ilyenkor a gyomornak igencsak megterhelő ételek kerülnek tányérra, amelyeket nem árt, ha ellensúlyozunk gyümölcslevekkel. A legszélesebb ízválasztékkal rendelkező Happy Day huszonnégy íze közül bármelyik az egész család kedvencévé válhat az ünnepek alatt is. Mindenki megtalálhatja a maga kedvencét az olyan hagyományosabb ízektől kezdve, mint az alma, őszibarack és körte, az egészen izgalmas és egzotikus ízekig, mint amilyen a pink grapefruit, a gránátalma vagy a mangó.

Ha igazán különleges ízekkel szeretnénk meglepni szeretteinket, akkor válasszuk a Happy Day Garden fruits három új és különleges ízét: az alma-szilva gyümölcslé 75% almából és 25% szilvából készül, míg az alma-körtéhez 80% almát és 20% körtét dolgoznak fel, az alma-bodza ízű gyümölcslé pedig 100% almaléből készül bodzavirág-kivonattal. Az izgalmas, 100%-os gyümölcstartalmú ízkombinációk ráadásul hozzáadott cukor és tartósítószer nélkül készülnek.

A gyümölcslégyártó vállalatok között az elmúlt 20 évben a legnagyobb hazai gyümölcsfeldolgozóvá vált cég újdonságaihoz ízletes hazai gyümölcsöket dolgoznak fel gondos odafigyeléssel, óriási szakértelemmel, hogy mi kiváló minőségű, természetes ízvilágú gyümölcsleveket tálalhassunk családunknak a karácsonyi menühöz is.

A Rauchnál ráadásul nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ellenőrzött keretek között kerüljenek a lédús magyar gyümölcsök a fáról a modern feldolgozóüzemükbe, onnan pedig a családi asztalra. Ebbe a folyamatba általános iskolás kisdiákok is bepillanthatnak a “Nyitott kapuk” elnevezésű programsorozat kapcsán. A gyermekek másfél órás tanulmányút során betekintést nyerhetnek a gyár működésébe, megnézhetik, miképpen kerül dobozokba a gondosan válogatott gyümölcs a korszerű töltősorokon. Emellett a környezetvédelem és a környezettudatosság gyakorlati kérdéseire is hasznos válaszokat kapnak, ezzel is gyarapítva, kiegészítve az iskolában tanultakat.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top