Sztárok

Ezt a különleges nevet kaphatja Gombos Edina fia

Gombos Edina már túl van várandóssága felén, azonban férjével nagy fejtörést okoz számukra a születendő gyermek neve. Jelenleg nagyon egzotikus keresztnevekkel barátkoznak – írta meg a Story.

Nincs könnyű dolga Gombos Edinának és férjének, Albertónak, amikor azon ötletelnek, milyen nevet adjanak születendő gyermeküknek. Mivel a műsorvezetőnő férje kubai, ezért a kisfiú vezetékneve Costafreda lesz, emellé pedig nehéz megfelelő nevet választani. Érdekes módon a férfi családja a magyar nevek mellett kardoskodik, Alberto apja azt szeretné, ha unokája Attila lenne. Ezt azonban a szülők elvetették, ők más irányba keresgélnek.

“Már átnéztük az arab, a keleti és az összes latin-amerikai névkönyvet, nagy nehezen leszűkítettük a kört: az Oliver, a Mauro és a Manolo jöhet számításba” – árulta el Edina a Storynak. Azonban ezek a keresztnevek nem szerepelnek a magyar utónévtárban, így a házaspárnak engedélyt kell kérnie ehhez a helyi anyakönyvi hivataltól, ám a végső szót az ügyben az akadémiai Nyelvtudományi Intézet mondja majd ki.

Ezt a különleges nevet kaphatja Gombos Edina fia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top