Sztárok

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Népnevelésbe kezdett az Éden Hotel új műsorvezetője. Berki Krisztián a tűző napsütésből, Costa Rica-i hotelje erkélyéről osztogat karriertanácsokat.

Kipattant a szemünk a meglepettségtől Berki Krisztián új posztját látva. A celeb ugyanis kivételesen nem izmos testét tette közszemlére, hanem Costa Rica-i magánkönyvtárának tartalmát. Nemcsak arra nem számítottunk Berkitől, hogy olvasnivalót visz magával a forgatásra, de arra sem, hogy ennyit. A híresség begyezéséből az derül ki, a szakirodalom nagy kedvelője, sőt mindenkit arra biztat, kövessék a példáját. “Ha havonta elolvasol a szakmádba vagy az érdeklődési körödbe vágó könyvet, tíz év múlva százhúsz könyvön leszel túl. Ezzel bekerülsz a szakmai elit 1%-ba. Gondold végig, ha életedet 20 éves korodtól tudatosan éled” – tette közkinccsé tudását “a berki”.

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Azonban nem ő az egyetlen a magyar hírességek körében, aki nagyra tartja az irodalmat, és ezt szívesen tudatja a netezőkkel. Bódi Sylvi legutóbb Feldmár András új könyvét vitte magával az ágyba, korábban viszont elárulta, egyik kedvenc elfoglaltsága a felolvasás, vízben állva.

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Sarka Katának szintén jut ideje a könyvekre a család és munka mellett. Katának nagy boldogságot okozott, amikor októberben végre kezébe foghatta Náray Tamás: Az utolsó reggel Párizsban című regényét, amit Hajdú Pétertől kapott ajándékba.

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Árpa Attila is szívesen bújja a könyveket, ha ideje engedi. Ráadásul Müller Péter Halhatatlan szerelem című művéből egy fontos gondolatot a magáénak érez. A könyvvel készített közös fotója mellé ezt írta: “Nem az vagy, akit a tükörben látsz. Az vagy, aki a tükörbe néz.”

Gigantikus bölcsességgel támad Berki Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top