Sztárok

X-Faktor: Megviseli Tóth Gabit, hogy csapat nélkül maradt – fotó

Szombaton az utolsó csapatát is el kellett búcsúztatnia Tóth Gabinak az X-Faktorból. A mentor nehezen viseli a hirtelen rászakadt szabadidőt.

Az X-Faktor nagy fináléja előtt kellett távoznia a tehetségkutató eddigi legegyedibb csapatának, a Tha Shudrasnak, akik sorsáról végül a mentorok sem tudtak dönteni. Bár az extrém kinézetű srácok nem keseredtek el, sőt kifejezetten pozitívan tekintenek a jövőben, mentoruk, Tóth Gabi annál nehezebben viseli, hogy kvázi munka nélkül maradt. Az énekesnő eddig 120 százalékon pörgött, minden idejét csapataira fordította, most pedig hirtelen már nem kell próbáról próbára rohannia. “Furcsa egy hètfö… #totàlisür #xfaktorhiàny #hirtelenvège #missushudras #missumindenki” – írta a szomorkodó fotó mellé az énekesnő.

A photo posted by tothgabi (@tothgabi) on

Lakatos Márk maga ajánlotta a Swing című film rendezőjének Kulka Jánost a transzvesztita előadóművész szerepére. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top