Sztárok

Kulcsár Edina és Sarka Kata: Rájöttünk a titokra

Sokkal jobban sikerült a felkészülés, mint eddig bármikor? Vagy annak köszönhetjük, hogy Kulcsár Edina lett minden idők legeredményesebb magyar szereplője a Miss World versenyen, hogy édesanyja egész életében erre készítette fel? Ott voltunk a repülőtéren, amikor Edina hazaérkezett Londonból, és megpróbáltunk választ kapni a kérdéseinkre.

“Akikben egy kevés rosszindulat is van, elbuknak egy ilyen helyzetben”

És most tényleg örüljön mindenki! Mert van minek, mert több mint 100 lány közül Kulcsár Edina lett a második legszebb hölgy a világon. A Miss World második helyezettje – aki egyúttal az Európa szépe címet is bezsebelte – egy a verseny után érkezett haza Magyarországra. Bár elmondása szerint alig aludt, ez nem látszott rajta. “Mindenki arra kíváncsi, milyen érzés. Nagy megtiszteltetés és óriási öröm, de még fel sem tudom fogni, mit történt” – kezdte hatalmas mosollyal az arcán Edina, aki ezúttal is kitért arra, hogy családjának mekkora szerepe volt a sikerében. “A családomnak nagyon sokat köszönhetek, mert szinte minden a neveltetésen múlik. Engem jó embernek neveltek, és úgy gondolom ez sokat számított a sikeremben. Mert azok, akikben csak egy kevés rosszindulat is van, elbuknak egy ilyen helyzetben” – folytatta Edina, aki szerint a zsűri meglátta, hogy mit rejt a külső szépség mögött, és végig ez volt a célja.

Fotók: Hernád Géza
Fotók: Hernád Géza

Ezt már olvastad? 10 fotó – ilyen lány Kulcsár Edina

“A verseny eredménye számomra is nagy lehetőség”

A Magyarország Szépe Kft. tulajdonosa, Sarka Kata is egyetért Edinával abban, hogy a szépségnél több kell ahhoz, hogy egy lány ilyen kiemelkedő helyezést érjen el egy világversenyen. De akkor eddig ez mindig hiányzott a magyar versenyzőkből? “Azt hiszem rájöttünk a titokra, de erről még nem szeretnék beszélni, kell néhány nap, hogy végiggondoljuk a dolgokat. Az biztos, hogy elindultunk egy jó irányba, és most már tudjuk a titkos receptet – titokzatoskodott Sarka Kata. – A verseny eredménye számomra is nagy lehetőség. Mint menedzsere remélem, hogy sikerül beindítani a külföldi karrierjét, ami nekem is új kihívás lesz.”

Megnézem
Összes kép (1)

Galéria: Miss World 2014 – ilyen volt a verseny Londonban

Elnapolt esküvő, de biztos szerelem

Utazgatások, külföldi reklámszerződések, siker… A fejünket kapkodjuk, hogy egy nap alatt mennyi minden történhet egy emberrel. Egy valami azonban biztos pontnak látszik Edina életében, és ez nem más, mint a párja. “Múlt évben megkértem Edina kezét, de végül az élet közbeszólt, és a szépségversenyek miatt még nem került sor a házasságra” – mesélt terveikről Edina vőlegénye, amit a lány is csak megerősíteni tudott: “A jövőmet úgy képzelem el, hogy család és karrier van benne. Nem szeretnék egyikről sem lemondani, arra vágyom, hogy a munkám mellett legyen elég időm azokra, akiket szeretek.”
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top