Sztárok

Tatár Csilla: “Felszívom magamat és megyek tovább”

<p>Három információ Tatár Csilláról:</p><ul style="list-style-type: disc;"><li>Szerinte teret kell engedni a fájdalomnak, hogy aztán felszívjuk magunkat és menjünk tovább</li><li>Angelina Jolie-t és Amal Alamuddint azért kedveli, mert nemcsak stílusosak, de karakteresek is</li><li>Tehetséges fiatal tervezőket zsűrizett</li></ul>

A napokban egy dizájnpályázaton zsűrizett Tatár Csilla, akinek természetesen megvannak a maga kedvencei, ha az öltözködés kerül szóba. “Szeretem Angelina Jolie-t, de kifejezetten a mostani stílusát. Az a fajta elegancia, arisztokrata vagányság, ami benne van, nagyon tetszetős. Illetve George Clooney feleségének, Amal Alamuddinnak a stílusa szintén tetszik. Nem is a ruhákba, hanem karakterekbe, egyéniségekbe tudok beleszeretni. Például Katalin hercegnő is az a típusú nő, aki mindig nagyon egyben van, de mégsem fog meg a stílusa” – ecsetelte Csilla, aki a METRO áruház 50. születésnapja kapcsán indított dizájnpályázat zsűritagjaként három tervezővel – Abodi Dóra, Anh Tuan, Nagy Adrien – közösen igyekeztek felkutatni a tehetséges fiatalokat, hogy a nagyközönség és a szakma számára is bemutatkozhassanak.

Tatár Csilla:

“A résztvevőknek a bevásárlás nélkülözhetetlen kellékét, a bevásárlótáskát kellett újragondolniuk. Olyan pályamunkákat vártunk, amelyek egyrészt praktikusak, másrészt igazán trendik, és szívesen viselnék a vásárlók. Azért álltam a pályázat mellé, mert pontosan emlékszem, hogy mennyire fontos, hogy a pályánk elején legyen valaki, aki támogat és hisz bennünk” – folytatta Csilla, aki arról is mesélt, hogy mit kíván 2015-re.
“Kicsit könnyebb és boldogabb évet kívánok, mint amilyen a 2014-es volt. Én egyébként azt vallom, hogyha jön a rosszkedv, akkor teret kell engedni neki, és sokat kell sírni. Megengedem magamnak, hogy nagyon mélyen legyek. Elkezdek azon gondolkodni, hogy tényleg megéri ez, hogy ennyi ideig, ennyire fájjon valami. Hány évig fogok élni? Hány évet vesz el ez az életemből? Nem, abszolút nem éri meg, felszívom magamat és megyek tovább.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top