Sztárok

VV7: Szörnyű titkáról vallott Maci

Kiderült, nem véletlen, hogy VV Maci hangulata ingadozó. A villalakó életét egy megrázó haláleset árnyékolja be – adta hírül a Blikk.

VV Maci három éve képtelen volán mögé ülni, a valóságshow-versenyző ugyanis súlyos balesetet szenvedett, amiben barátja a szeme láttára halt meg – írja a Blikk. A VV7 versenyzője a lapnak a beköltözése előtt beszélt cimborája elvesztéséről, elmondta, hobbija a DJ-zés, és gyakran hívják is fellépni különböző városokba, ezeken az alkalmakon kísérte el cimborája, aki a tragédia estéjén az autót vezette.

“Tél volt, hatalmas hó és iszonyatosan hideg. Egy határ közeli megyébe kaptunk meghívást, a buli után már jöttünk haza, amikor előzni kezdtünk egy kamiont, de jöttek szembe. A barátom már nem tudott mit tenni, frontálisan ütköztünk. Többször megpördült az autó, mire a feje tetejére állva állt meg. Valójában azokból a percekből semmire nem emlékszem, egy pár pillanatra az eszméletemet is elvesztettem. Majd amikor magamhoz tértem, szólongattam a barátom, de nem válaszolt. Nem tudtunk kimászni a kocsiból, annyira összeroncsolódott, hogy beszorultunk mind a ketten. Először azt hittem, ő is csak az eszméletét vesztette el, de sajnos hamar kiderült számomra, hogy már nem él. Azonnal szörnyethalt mellettem”  – mesélt a megrázó esetről a villalakó.

VV7: Szörnyű titkáról vallott Maci

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top