Sztárok

Liptai Claudia teljesen elérzékenyült

Szokatlanul érzelmes oldalát mutatta meg ezen a héten Liptai Claudia. A műsorvezető megható üzenetben köszönte meg rajongóinak, hogy szurkoltak neki a Hal a tortán című műsorban.

Az elmúlt héten Majka, Tilla, Hajós András, Bereczki Zoltán és Liptai Claudia látták vendégül egymást, hogy összemérjék főzőtehetségüket és nagyokat egyenek. A hét sok nevetésben bővelkedett, azonban Claudia megkapó őszintesége még különlegesebbé tette az adásokat.

A műsorvezetőnő bevallotta, retteg a magánytól, hogy egyszer elhagyják barátai és egyedül marad. Azonban egy titkos szerelmi vallomás is kicsúszott a száján, mikor vacsora közben elárulta, sokáig szerelmes volt Bereczki Zoltánba.

A hét lezárásaként Claudia egy közös fotót posztolt a fiúkkal, ami mellett pár sorban megköszönte a nézők támogatását is. “Köszönöm az e heti sok kedvesség tőletek. Ma este utolsó nap Hajós mesternél. Csodásan éreztük magunkat ahogy egész héten…” – írta Claudia.

Liptai Claudia teljesen elérzékenyült a főzéstől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top