Sztárok

Nem engedi el a TV2 Tatár Csillát

Továbbra is mosolyognia és szerepelnie kell, s muszáj elviselnie Kárász Róbert bántó beszólásait is Tatár Csillának.

A Bors furcsálja,hogy Vujity Tvrtkót nemrég mindenféle kötelezettség nélkül elengedték, miután a TV2-vel közösen kiadott nyilatkozatban jelentették be, hogy távozik a csatornától, míg Tatár Csillának, az érezhetően feszült légkör ellenére, muszáj letöltenie a felmondási idejét. A lap információi szerint hiába érzi rossz ötletnek, Tatár Csillának még karácsony előtt, 22–23-án is vezetnie kell majd a Mokkát, és el kell viselnie Kárász Róbert beszólásait is.

“A munkaszerződésem részleteiről nyilván nem beszélhetek, de minden munkáltatónak, így a TV2-nek is joga van a felmondási időben rendelkeznie a munkavállalóról. A csatorna igényt tartott arra, hogy ezt az időt az eredeti beosztásom szerint töltsem ki, de természetesen én sem hoztam volna őket adásveszélyt okozó helyzetbe… Rákérdeztem, hogy jó ötlete-e adásba ülni ebben a helyzetben, azt a választ kaptam, hogy miért ne lenne” – mondta el a műsorvezetőnő.

A csatorna képviselője is megszólalt az ügyben. “Mint bármelyik munkavállalónak, így Csillának a szerződése is tartalmaz felmondási időt. A felek megállapodtak ennek teljesítésében és időtartamában” – nyilatkozta a Borsnak Koltay Tamás, a TV2 kommunikációs vezetője, aki szerint a munka normális mederben folyik a Mokka szerkesztőségében, nincs rossz hangulat.

Tatár Csilláról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top