Sztárok

Így érkezett meg Ördög Nóráékhoz a Mikulás

A Rising Star műsorvezetőnője nagyon bensőséges, családi történet osztott meg blogján. Ördög Nóra arról írt bejegyzést, hogyan telt Mici első igazi Mikulásozása, és azt sem hallgatta el, hogy úgy véli, van még mit tanulnia anyaként.

Szívhez szóló őszinteséggel számolt be Ördög Nóra, kislánya első “igazi” Mikulásáról. A műsorvezetőnő a blogjában osztotta meg gondolatait és tapasztalatait az ünneppel kapcsolatban. “Az egész ünnepi felhajtásnak tökéletes főpróbája volt a Mikulás érkezése a múlt héten. És sajnos be kell látnom, hogy fel kell még nőnöm a feladathoz, mert akadtak hiányosságok…” – kezdi beszámolóját az immár kétgyermekes anya, aki megvallotta, azt hiszi, Mikulásként felsült.

Nóri a szokásokhoz híven, éjjel szerette volna becsempészni Mici csizmájába az ajándékokat, azonban, mikor meglátta alvó kislányát visszakozott. “Mikulásként is megbuktam (…) mikor éjjel 1-kor ott álltam Mici ajtaja előtt a zörgő ajándékokkal totál lefagyva, hogy tuti fel fog ébredni már a mozgásra is, nemhogy arra a zajra, ahogy tuszkolom a csizmájába a bemasnizott túró rudikat – igen, ezzel kapcsolatban is magyarázattal tartozom… – végül meghátráltam. Tudtam, hogy Mici idén még nem keresi automatikusan az ajándékokat, úgyhogy elég lesz akkor becsempésznem, amíg ébredés után az apján tornázik már a mi ágyunkban. Így is tettem, Mikulás light. Nem vagyok rá büszke.”

Bár lehet, hogy Nóri most úgy érzi, nem sikerült tökéletesre a Mikulásozás, elnézve Miciről készült képeket, a kislánynak hatalmas boldogságot és meglepetést okoztak a szülei, akik már gőzerővel készülnek a karácsonyra. “Azt éreztem, hogy ez lesz életem eddigi legszebb ünnepe…” – zárja sorait Nóri, és nekünk efelől semmi kétségünk sincs.

Ördög Nóra megható vallomása: Mikulásként megbuktam

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top