Sztárok

Gólyahír! Szebeni István apuka lesz

Apuka lesz Szebeni István. A műsorvezető és felesége májusra várja első közös gyermekét – írja a Blikk.

A jelenleg a győri tévénél dolgozó Szebeni István korábban még arról sem beszélt nyilvánosan, hogy másfél évvel ezelőtt Kaliforniában esküdött örök hűséget szerelmének, Anitának. A pár már akkor tervezgette, hogy családot alapít, de miután a műsorvezetőtől váratlanul megvált az MTV, közösen úgy döntöttek, hogy csúsztatják kicsit a babaprojektet.

“Amikor az ember hirtelen elveszíti a munkáját, igencsak átíródnak a tervek. Az élet kemény forgatókönyvíró… Ez már csak a  múlt, hamarosan szülők leszünk, és én alig várom az ezzel járó felelősséget” – mondta a Blikknek Szebeni István, aki azt is elárulta, épp a napokban került sor a négy hónapos genetikai vizsgálatra: teljesen egészséges a baba, viszont a nemét még nem akarja megmutatni.

Bevallotta azt is, sokszor elgondolkozik azon, hogy egy új családtag érkezése mennyiben változtatja majd meg a mindennapjait, de azt gondolja, megérett a feladatra. “Kell egy cél az ember éle­tében, és ha ez az, hogy felelősséget vállalok egy másik emberért, akkor az valami csodálatos dolog. Mert nemcsak pár hónapig, évig tart, hanem egy egész életen át” – lelkendezett a leendő apuka.

Gólyahír! Szebeni István apuka lesz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top