Sztárok

Rising Star: Méregdrága ruhákban zsűrizik Pásztor Anna

Pásztor Annát hétről hétre extravagáns ruhakölteményekbe öltöztetik a Rising Star stylistjai. Ennek pedig borsos ára van.

Az Anna and tha Barbies frontembere kedveli a különleges ruhákat, így könnyedén tud együtt dogozni a kreatív stylistokkal. Az elmúlt adások alatt hárommillió forintot költöttek a ruhakölteményekre – írja a Bors. “Csak egyedi, magyar tervezők ruháit adjuk Annára, vagy amit mi alakítunk át. Ezeknek néha borsos áruk van, de garantáltan páratlanok. A kreativitásunkat könnyen kiélhetjük Annával, hiszen szívesen veszi fel ezeket a darabokat, arról nem is beszélve, hogy tökéletesen áll neki minden. Egy igazi nő, aki tudja viselni a ruhákat” – mesélte a lapnak Holdampf Linda, a zsűritag stylistja. “Adásról adásra együtt álmodjuk meg a szetteket, és nagyon örülök annak, hogy a csapat benne van az extravagánsabb stílus képviseletében… A nőiességem új oldalait élhetem meg, ezekben a csodás ruhákban” – mondta el Pásztor Anna, aki nemrég hat meztelen férfival lépett fel.

Megdöbbentő: ennyibe kerülnek Pásztor Anna ruhái

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top