Sztárok

VV7: Nehéz döntést hozott nagymamája halálhíre után Dóri

Kedden a riportszobában telefonon értesítette imádott nagymamája haláláról VV Dórit az édesanyja. A lánynak ezek után döntenie kellett, folytatja, vagy feladja a játékot.

A keddi nap folyamán váratlanul a riportszobába hívatták VV Dórit, aki soron kívül beszélhetett édesanyjával. A lány már ebből sejtette, hogy valami baj van, ám arra a hírre, hogy imádott nagymamája elhunyt, nem számított. Dórinak csak úgy záporoztak a könnyei, a szerkesztők megadták neki a lehetőséget, hogy estig eldöntse, marad, vagy feladja a játékot. A nehéz időket megélő villalakó végül fájdalmas, de nagymamája akaratának méltó döntést hozott. “Vasárnap anyukámnak azt mondta, hogy üzeni nekem, nagyon szeret, és semmilyen körülmények között ne adjam fel. Hétfőn hajnalban pedig meghalt. Úgy gondolom, hogy tiszteletben kell tartanom a kérését, úgyhogy folytatom a játékot, akármennyire nehéz. De ezt kérte!”  – mondta a vigasztalhatatlan villalakó Istenes Bencének, aki arra kérte a többieket, hogy mindenben támogassák társukat ebben a nehéz időszakban.

A ValóVilág történetében nem ez az első alkalom, amikor egy játékost a villaléte alatt ér tragédia: 2002-ben a VV1 első szériájának “jetije”, Oki vesztette el nagybeteg kislányát bentléte alatt. Ahogy Dóri, úgy Oki is végigcsinálta a játékot, és akárcsak Dórinak, neki is megadták a lehetőséget a szerkesztők, hogy végső búcsút vegyen halottjától.

 A BeleValóVilág műsorvezetője Facebook-oldalán fakadt ki arra, aki miatt szakított vele a barátja. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top