Sztárok

Szabó Zsófi áldását adta Nagy Adrira

A Jóban Rosszban új szereplőjével egy rövid fellépése után beszélgettünk. Nagy Adri elárulta, nem könnyű Szabó Zsófi helyébe lépni.

A Megasztár egykori énekesnőjének, Nagy Adrinak néhány héttel ezelőtt nagy fordulatot vett az élete, hiszen megkapta Betty Tanakis szerepét – korábban Szabó Zsófi játszotta – a Jóban Rosszban sorozatban. A barna hajú, barna szemű lány kezdetben tartott a nézők reakciójától, de elmondása szerint nagyon sok segítséget és támogatást kapott.

“Amikor felhívtak, hogy megkaptam a szerepet, akkor nagyon boldog voltam, de meg is ijedtem, hogy hogyan fogadnak majd egy a Zsófiétől gyökeresen eltérő karakterű lányt a nézők. Ám szerencsére sok olyan levelet kapok, melyekben régi rajongók biztosítanak arról, hogy befogadtak, de olyanok is írnak, akik miattam kezdték el nézni a sorozatot. Ráadásul a színész kollégáim nagyon sokat segítenek. Zsófit is felhívtam, amikor megkaptam a szerepet, és viccesen az »áldását« kértem, amit megkaptam tőle” – mesélte lelkesen a Nők Lapja Cafénak az újdonsült színésznő egy ékszerbemutató.

Az eseményen készült galériánkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top