Sztárok

Kárász Róbert élő adásban szólt be a távozó Tatár Csillának – galéria

Tatár Csilla és Kárász Róbert összeszokott párosként állandóan csipkelődtek egymással a Mokkában. Csilla távozásának ma reggeli hírét sem hagyhatta szó nélkül Kárász.

Vujity Tvrtko távozása után néhány nappal Tatár Csilla távozását is bejelentette a TV2 csatorna. A műsorvezető egyelőre nem szólalt meg az ügyben, a TV2 kiadott közleménye szerint a válófélben lévő műsorvezető nyújtotta be felmondását főnökeinek. A ma reggeli Mokkában azonban még ő köszöntötte a nézőket állandó társával, Kárász Róberttel, aki nem bírta ki, hogy ne szóljon be az állítólag az MTVA-hoz igazoló kolléganőjének. A stresszmentes karácsonyról beszélgettek vendégeikkel, amikor a felcsendült zene hallatán Csilla megjegyezte, azt hitte, a Szomszédok főcímzenéjét játszották be kollégai. “Már nagyon magyar tévésen gondolkozol” – jegyezte meg Kárász, de Tatár nem reagált erre, és folytatta a beszélgetést a meghívottakkal.

A csinos műsorvezetőnő 12 évvel ezelőtt a ranglétra aljáról kezdte pályafutását, majd évről évre lépkedett egyre feljebb. Számos műsor szerkesztőjeként először a háttérben dolgozva erősítette a csapatot, később saját műsorokkal került a képernyőre. Karrierjének a Mokka adott nagy lökést, annak lett műsorvezetője. Később a Szépségkirálynő című műsorban bizonyított Kasza Tibi oldalán, és nemrégiben vette át Dobó Katától a Stílusvadász című trendműsort, miután saját divatblogot indított a Facebookon.

Galériánkban végiglapozhatod, hogyan változott át Csilla az elmúlt 12 év alatt.

Megnézem
Összes kép (1)

 Update: Az MTVA közleményben tudatta, Tatár valóban átigazol a köztévéhez. “12 év után Tatár Csilla elhagyja a kereskedelmi médiát. A műsorvezető a közmédiát választotta, és szakmai kihívásnak tekinti új feladatait, szerződését már aláírta az MTVA-val. Tatár Csilla műsoros feladataival és szerződésével kapcsolatban az MTVA 2014. december 27-én ad bővebb felvilágosítást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top