Sztárok

Katalin és Vilmos Beyoncéval és Jay Z-vel bandázott egy kosármeccsen – galéria

Vasárnap érkezett meg amerikai körútjára Vilmos herceg és felesége, a kötelező látogatásokon kívül a szórakozásnak is szentelnek némi időt.

Már érkezésük napján részt vettek egy jótékonysági vacsorán, hétfőn pedig Vilmos Washingtonba utazott, ahol személyesen Barack Obama fogadta. Eközben a várandósságtól teljesen kivirult Katalin hercegné beteg gyermekeket látogatott meg. Délután pedig már ismét férjével együtt jelent meg a Brit Nagykövetségen, ahol Hillary Clinton és lánya, Chelsea fogadta a hercegi párt, hogy ismertethessék velük a Vilmos által létrehozott United for Wildlife névre keresztelt alapítvány és partnereinek munkáját.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha már New Yorkban jártak, nem hagyhatták ki a Brooklyn Nets–Cleveland Cavalier kosárlabda-mérkőzést sem, ahol Beyoncé és férje, Jay Z is megjelent, így volt lehetőségük személyesen köszönteni Cambridge Hercegét és Hercegnéjét. A fotók tanúsága szerint nagyon élvezték a mérkőzést, sőt a végén a Cavalier sztárjátékosával, LeBron Jamesszel is fotózkodtak, aki átadta – az ezúttal Londonban maradt – kis György hercegnek szánt csapatajándékot, egy miniméretű mezt.

Megnézem
Összes kép (1)

George Clooney elárulta, tényleg várandós-e a felesége. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top