Sztárok

VV7: Vikcsu boncmester lesz vagy bébiszitter

A Való Világ 7. első kiesőjét a kiszavazás utáni reggelen sikerült elérnünk. Vikcsu elárulta, kit tart esélyesnek és azt is, mik a tervei a jövőre nézve, amiben a boncolás és a bébiszitterkedés sincs kizárva.

Vasárnap este Zsu és Vikcsu párbajozott a villában maradásért. Azoknak, akik nem követik figyelemmel a villalétet, leírjuk röviden: a gyermekét egyedül nevelő amatőr riporter harca volt ez a vegetáriánus, leendő patológussal.

Az összecsapásból végül az amatőr kiskunfélegyházi bemondó, Zsu jött ki nyertesen, nagy fölénnyel nyomta le Vikcsut. A boncmesternek készülő kutyakozmetikust vasárnap este meg is rázta az eset, de ma reggelre már túltette magát rajta. Most miért? Van ilyen…

VV7: Vikcsu boncmester lesz vagy bébiszitter

“Izgultam a szavazás előtt, és rossz volt kijönni a villából, de most már úgy gondolom, ennek így kellett történnie. Akikkel kint is tartanám a kapcsolatot, az Fanni, Dennis és Reni. Tudom, kívülről úgy tűnhetett, hogy Macival is közeli kapcsolatba kerültünk, de azóta visszanéztem (mégis mikor? – a szerk.) a felvételeket, megtudtam, mik történtek a hátam mögött, és hatalmasat csalódtam benne” – számolt be az őt ért gigászi sokkról Vikcsu, aki rövid elemzést is tartott nekünk arról, hogy ki nyeri a VV-t szerinte. “Dennis, Fanni és Reni is esélyesek. Fannit bent és kint is nagyon szeretik, ráadásul hatalmas karakter.”

Vikcsu a közeljövőben Ausztriába menne, ahol egy patológián helyezkedne el, ám ha ez nem jön össze, van B terve is. “Ha nem sikerül bekerülni a patológiára, akkor lehet, hogy bébiszitter leszek” – jelentette ki határozottan. Úgy tűnik, olyan könnyedén mozog a szakmák között, mint amilyen lazán köti össze szavait közepesen választékos magyar káromkodásokkal.

Halálhírét keltették Berki Krisztiánnak. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top