Sztárok

Tóth Vera: elnézést kérünk az eddigi kijutottaktól, ha megbántottuk őket!

"A koncert végén bemutattuk egymást és az emelkedett hangulatban Gabi annyit mondott: számomra az igazi énekesnő, a tesóm, Vera, aki megy az Eurovíziós dalfesztiválra az új dalával, és végre jusson ki egy igazi nagy hang, egy igazi énekesnő! Semmi mást nem szeretett volna, csak a szeretetét kifejezni felém" – Tóth Vera Facebook-oldalán védte meg húgát és önmagát az őket ért támadástól.

Szomorúan vette tudomásul Tóth Vera, hogy félreértelmezték húga szavait a minap közös koncertjükön. Mint azt a Bors megírta, Tóth Gabi a Sister Act nevű állandó estjükön jelentette be, hogy nővére idén megméretteti magát az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutásért, ám a lap szerint – szerencsétlenül fogalmazva – Gabi a következőt mondta: “Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!” – a hallottakra pedig a két évvel ezelőtti versenyzőt ByeAlexet reagáltatták. “Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene” – nyilatkozta a napilapnak a Kedvesem énekese. 

Tóth Vera azonban egy hosszú Facebook-posztban reagált az őket ért vádakra, szerinte csúnyán kiforgatták testvére szavait, és bocsánatot kért az összes korábbi versenyzőtől. “Ezúton is elnézést kérünk az eddigi kijutottaktól, ha megbántottuk őket! Nem ez volt a cél, nem volt szándék, hisz tudhatja mindenki, hogy nagyon szeretem ByeAlexet és Rúzsa Magdit is, hisz mikor Alex kint volt a fesztiválon, sokakkal ellentétben én nagyon drukkoltam neki, és a privát oldalamon ennek még hangot is adtam, ugyanúgy, mint amikor Magdi képviselte hazánkat! Összeszorított fogakkal izgultunk az összes versenyzőért!” – áll a nemrégiben a Londoni Magyar Szigeten is fellépő énekesnő írásában, melyet teljes terjedelmében ide kattintva, Vera hivatalos oldalán tudsz végigolvasni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top