Sztárok

ByeAlex keményen beszólt Tóth Gabinak

Fergeteges koncertet adtak szerda este a Tóth lányok, ahol Tóth Gabi tett egy nem túl kedves kijelentést, amitől ByeAlex kiakadt – írja a Bors.

Tóth Vera és Gabi szerdán este az Orfeum Pesti Mulatóban léptek fel, ahol Tóth Vera bejelentette, hogy indul a 2015-ös Eurovíziós Dalversenyen – írja a Bors. “Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!” – kiabálta Tóth Gabi, akinek kijelentése ByeAlexnél kivágta a biztosítékot. “Gabi fordítva ül a lovon. A tehetség nem csupán arról szól, hogy reggel felkel az ágyból, és jól tud énekelni. Szerintem Gabi valahol nagyon mélyen egy rendes ember, csak ez a tévéképernyőn nem igazán jön át, de látszik, hogy sokat dolgozik rajta. Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene. Magditól több sláger is eszembe jut, Verától most egy sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó hangja, és nem tud énekelni” – mondta ByeAlex.

ByeAlex keményen beszólt Tóth Gabinak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top