Sztárok

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné terhességéről

Rosszullétei végével a humora is visszatért Katalin hercegnének.

Áprilisra várja második gyermekét Katalin hercegné, aki – ha hinni lehet az elhintett jeleknek – ismét kisfiú lesz. Barátai szerint pedig a súlyos rosszullétek végével Katalin jó kedve is újra a régi, már nagyon várja a csöppség érkezését. A Us Weekly legújabb számában a hercegné közeli ismerősei avatták be néhány titokba az olvasókat.

“Kate már nagyon terhes. Mindig azzal viccel, hogy sosem hagy ki egyetlen alkalmat sem, amikor használhatja a mosdót” – mesélte nevetve a magazinnak egyik barátnője, és hozzátette: most, hogy elmúltak a hercegné rosszullétei, újra sokat találkozik barátaival, akikkel imád a babavárásról csacsogni. Sőt az is kiderült, hol fog aludni a legifjabb családtag, ha végre megérkezik. “Györgynek nem kell majd megosztania a hálószobáját a kistesóval. Egyelőre nem nagyon fogja fel, hogy testvére lesz, csak annyit ért az egészből, hogy anyának nő a pocakja és hogy van valaki, akit nem lát, de sokat mesélnek neki róla a szülei. Vilmos és Katalin minél jobban szeretnék felkészíteni a húga vagy öccse érkezésére.”

Azonban nemcsak a barátnője, húga is pletykálkodott a hercegnéről. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top