Sztárok

Először jelent meg nyilvánosan Baronits Gábor és a Miss Earth Hungary nyertese

Csütörtök este egy divatbemutatón jelent meg együtt a Jóban Rosszban színésze és barátnője, a szépségkirálynő Sydney van den Bosch. A két fiatalt terveikről, szerelmükről és a jövőjükről kérdeztük.

Egy ékszerbemutatón sikerült találkoznunk Baronits Gáborral és Sydney van den Boschsal, akikről kiderült, hetek óta egy párt alkotnak. A Nők Lapja Cafénak a Jóban Rosszban sztárja elárulta, munkái miatt sajnos kevesebb ideje jut kedvesére. “Felkértek, hogy szerepeljek egy rövidfilmben, így most a Jóban Rosszban mellett ezzel is foglalkozom. De szerencsére az estéim azért szabadok” – árulta el huncut vigyorral az arcán a színész.

Sydney szintén szűkszavúan, de egy hangyányival többet mondott kapcsolatukról. “Két hónapja vagyunk, és jól megvagyunk” – mesélte mosolyogva a szépségkirálynő, aki nemrég jött haza a Fülöp-szigetekről, ahol részt vett a Miss Earth szépségversenyen. Helyezést ugyan nem ért el, de a közönségdíjat ő vitte haza. “Hatalmas dolognak tartom, hogy a Fülöp-szigeteki közönség engem tartott a legszebbnek. Ez egy fontos elismerés” – büszkélkedett a holland származású szépség, aki azt tervezi, szeretne a szépségiparban maradni, bár elsődleges és legbiztosabb terve a jövő évre, hogy tavasszal leérettségizzen.

Először beszélt kapcsolatáról Baronits Gábor és szerelme

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top