Sztárok

Dr. Tóth: Családi titkot árult el az RTL Klub dokija

Dr. Tóth Tamás néhány hete kezdte meg rendelését az RTL Klubon, a szimpatikus doktort két lánya is látta már a televízióban.

Délutánról délutánra két kislánya is nyomon követi édesapjuk, dr. Tóth rendelési idejét az RTL Klubon. Kezdetben nem tulajdonítottak különösebb jelentőséget annak, hogy apjuk a tévéből köszön vissza, mostanra azonban egyre jobban érdekli őket a családfő új munkahelye.

Dr. Tóth: Családi titkot árult el az RTL Klub dokija

Olyannyira, hogy kisebbik lánya már ajándékkal is meglepte doktor apukáját. “A kisebbik lányom hatéves, neki nagyon tetszik a műsor. Igaz, nem nagyon érti még a lényegét, szerintem inkább csak rám kíváncsi. Otthon látja, hogy sokat készülök, dolgozom, ezért néhány hete kaptam tőle ajándékba egy mesefigurás füzetecskét, hogy abba jegyzeteljek. Azóta az adásmenethez abba írom a feljegyzéseimet. A nagyobbik lányom 13 éves, rajta főképp azt látom, hogy büszke rám, ami hihetetlenül jólesik” – avatta be kicsit a Nők Lapja Cafét magánéletébe a doktor, aki örül annak, hogy egyre többször hallja: a műsor hatására sokan elmentek különböző szűrővizsgálatokra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top