Sztárok

Fergeteges bulival ünneplik a retrosztárok a Mikulást

Idén reneszánszukat élik a kilencvenes évek sztárjai. Úgyhogy az év végén sem hiányozhatnak a bulipalettáról.

David Hasselhoff fergeteges retrobulija után újabb egykori nagy kedvencek fantasztikus fellépése várható Magyarországon. Haddaway már szinte családtagnak számít a Hajdú családban, de Mr. President is megszerette kis hazánkat az elmúlt évtizedek alatt. “A 90-es évek óta járok ide, és azok az emberek, akikkel akkor megismerkedtem, még ma is velem vannak. Lehet, hogy Magyarországon kellene élnem” nyilatkozta a Coco Jambo énekese.

Azonban nemcsak ők készülnek gőzerővel a december 6-i koncertre. A Santa Loves the ’90s magyar sztárjai a nagy buli előtt még találkoztak egy kis közös nosztalgiázásra. Előkerültek a Gazdálkodj okosan! játékok, a csattogós lepkék és Lada kisautók, hogy szombaton új gazdára találjanak. A zenészek ajándékokat csomagoltak, amelyeket a törökbálinti koncerten három szerencsés gyermek át is vehet a fellépőktől.

Judynak, a Groovehouse énekesének kislánya, Maja is segített a csomagolásban. A retro ajándékkosárba bekerült minden, ami a 90-es éveket idézi: a Maci kávé, a golyórágó és persze a jó öreg csattogós lepke is, ami mint kiderült  Maja egyik elnyűhetetlen kedvence otthon.
“A lányom egyszerűen imádja az ilyen retrocuccokat. Legyen az játék vagy mese, neki a régi dolgok jobban bejönnek. Otthon is van egy fa csattogós lepkénk, ami heti többször is előkerül a katica formájú xilofonnal együtt. A mesékkel ugyanez a helyzet. Szinte falja a klasszikusokat, míg az új animációs filmeken egyszerűen képtelen megülni egy helyben. Úgy látszik, ő ilyen retrogyerek lesz” – mondta Judy.

Megnézem
Összes kép (1)

A csomagolásban a többi zenész is segített, és anekdotázni kezdtek. “Gyerekként vártam a Mikulást, de tartottam is tőle, mert tisztában voltam azzal, hogy ő pontosan tudja, mit csináltam egész évben” – mondta nevetve Lányi Lala. “Most visszanyal a fagyi. Szombaton mi adjuk az ajándékot. A hajam már nem lesz hidrogénszőke, mint anno a ’90-es években” – mesélte a Kozmix oszlopos tagja, aki közben már a zenekar 20. évfordulójára készül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top